6.6 C
Malmo
tisdag, april 23, 2024
HomeUncategorizedSomaliland förening tar emot sommarpraktikanter

Somaliland förening tar emot sommarpraktikanter

Somaliland förening välkomnar alla sommarpraktikanter från Ung i Sommar Malmö. Föreningen fortsätter sitt samarbete med Arbetsmarknads- och socialförvaltning i Malmö.
Under perioden 14 juni till 6 august kommer ungdomarna att jobba på föreningens olika verksamheter och får kunskaper och erfarenheter om föreningslivet. Vi vill engagera flera unga Malmöbor att vara mer fysiskt aktiva och att ha en meningsfull fritid.

I år kommer ungdomarna att jobba på förmiddagar utomhus med lättare parkarbete i samarbete med Serviceförvaltningen i Malmö. På eftermiddagar kommer ungdomarna att ingå projektet ”Läslust genom läsning och lek” som ska förstärka barns läs- och språkfärdigheter genom läsning och lek. Projektet kommer att kombinera hälsofrämjande och roliga aktiviteter med läsning till barn i förskola- och lågstadieålder tillsammans med deras syskon och föräldrar. Projektet erbjuder olika aktiviteter som friluftsaktiviteter, biblioteksbesök, högläsningsstunder och läsaktiviteter som kopplas till lek, fysiska aktiviteter och utflykter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments